Welkom op de merken pagina van Plus Products


homepage

Revebel - Bezoek de Nederlandstalige afdeling van deze Italiaanse site

Revebel is het 100% Italiaanse cosmeticamerk wat zich laat kenmerken door de hoge kwaliteit, productinnovatie en professionaliteit. Voor ieder huidtype heeft Revebel een geschikt cosmetica product wat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De cosmeticaproducten van Revebel worden al ruim 50 jaar in de professionele beauty en cosmeticawereld gebruikt.
logo Echo Plus

Stap in een wereld van ongekende ontwikkeling en creatie, gebaseerd op pure zuurstof.

ECHO2 Plus is het eerste en orginele systeem voor optimale zuurstofbehandelingen. Ontdek de kracht van deze behandeling die direct een fantastisch resultaat op de huid geeft. Rimpels vervagen en het lijkt wel of u op vakantie bent geweest na slechts 1 behandeling

 Neuner's gezondheidsthee - Bezoek de site

De pure kracht van de natuur omgezet in uitgekiende producten die ons welzijn en gezondheid verbeteren en ondersteunen. Op basis van traditie een complete serie aan kruidenthee en kuren die heel veel verder gaan dan een gewoon kopje thee. Neuners is wereldwijd erkent als een van de meest hoogwaardige producten van gezondheidsproducten.

 Jean D'estrees.

Jean D'estrées, het wereldberoemde Franse cosmeticamerk uit Parijs, geïnspireerd door professionele make-up stylisten en professionele toepassing in beautysalons. De cosmeticaproducten van Jean D'estrées laten zich kenmerken door innovatieve formules, actieve ingrediënten, effectiviteit en beleving. Jean D'estrées biologische cosmeticaproducten zijn Ecocert gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij verzorgen de service voor dit merk in samenwerking met Fun4Skin.